Karaman İl Özel İdaresi Yol Çalışmaları Devam Ediyor

Karaman İl Özel İdaresi Yol Çalışmaları Devam Ediyor

Karaman’da Yollarbaşı, Sarıkaya ve Dereköy Yol Yapım Çalışmaları Devam Ediyor

Karaman İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Evren Çakır, Yol ve Ulaşım Müdürü Umut Kocabaş ile birlikte 2021 yılı yatırım programında bulunan ve çalışmaları süren yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

İncelemelerine ilk olarak Yollarbaşı Köyündeki arazi yollarındaki hasar gören menfezleri inceleyerek başlayan Çakır, burada köy muhtarı Hacı Ali Küçükberber ile de görüşerek sorun ve talepleri değerlendirdi.

Yollarbaşı’nın ardından Sarıkaya köyündeki 2021 yılı yatırım programında yer alan 3,5 km uzunluğundaki 1. Kat asfalt sathi kaplama çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışan ekiplerden çalışmaların son durumu hakkında bilgiler aldı.

Son olarak Dereköy’de yine 2021 yılı yatırım programında yer alan 2,5 km bitümlü sıcak asfalt kaplama yapılacak olan yolu inceleyen ve akabinde söz konusu yola yapılan temel altyapı çalışmalarının son durumu hakkında bilgiler alan ve Dereköy Muhtarı Şaban Cingil ile de görüşerek sorun ve talepleri değerlendiren Çakır, özveri ile çalışan ekiplere teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

img-3535.jpg

img-3541.jpg

img-3548.jpg

img-3552.jpg

img-3558.jpg

img-3584.jpg

img-3595.jpg

img-3598.jpg

 

Kaynak:Karaman Haber

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber