Karaman İl Özel İdaresi Yol Çalışmalarını Anlattı

Karaman İl Özel İdaresi Yol Çalışmalarını Anlattı

Karaman İl Genel Meclisi ve İl Özel İdaresi tarafından başlatılan Kızık-Salur-Ekinözü ve Yuvatepe-Eminler-Demiryurt grup köy yollarının temelden yeniden yapılandırma çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Karaman İl Genel Meclisi Başkanı Celalettin Güngörer mesajında; Karaman köy yollarının kullanıma elverişsiz hale gelen noktaları İl Özel İdaresinin özverili çalışmaları sonucunda yeni halini alarak halkımızın hizmetine girmiştir. Birçok farklı işle birlikte yürütülen bu projeyi hayata geçirirken vatandaşlarımızın ulaşımını rahat, güvenli, ihtiyaca yönelik ve standartlara uygun şekilde olması için elimizden gelenin en iyisini yapmanın ve zamanında gerçekleştirmenin İl Özel İdaresi olarak onurunu yaşamaktayız.

Karaman İl Özel İdaresi olarak köy yollarını yeniden imar etmek için başlattığımız projelerle, vatandaşlarımız ulaşım problemleri ile karşılaştığı ve sık sık kazaların yaşandığı yollar başta olmak üzere yolların hem bakım-onarımını hem de temelden yeniden yapımını üstlenmekteyiz. Karamanlı Halkımız yaptığımız yatırımlardan bütçemizin elverdiği sürece sadece merkez değil, en ücra köylerimizde bile bu çalışmalardan payını alacak ve çalışmalarımız hızla sürecektir. Vatandaşlarımızın yaşadığı sıkıntıları ve sorunlarını çözmek için gece gündüz çalışmaktayız ve hükümetimizin desteği ile de yeni projelerle siz değerli halkımıza hizmetlerimiz devam edecektir. Yapımı biten bağlantı grup yollarımız çalışmaları şu şekildedir:

Ermenek, Sarıveliler ve Ayrancı ilçelerindeki yol yapım çalışmalarının yanında merkezdeki köy grup yollarımızdan Ekinözü-Kızık-Salur ve Demiryurt-Yuvatepe-Eminler grup yollarımızı tamamlamış bulunuyoruz. Köy grup yollarımızdan olan Ekinözü-Kızık-Salur yol genişletme ve asfalt çalışmaları olarak; önceki yol genişliği 4 metre olan yol 10 metre genişliğe çıkartılarak yol genişletme, dolgu temel malzemesi sıkıştırma ve asfalt yapılmıştır. Diğer bir köy grup yolumuz olan Demiryurt-Yuvatepe-Eminler yol genişletme ve asfalt çalışmaları olarak; önceki yol genişliği 5 metre olan yol 10 metre genişliğe çıkartılarak halkımızın ve köylülerimizin kullanacağı yüksek standartlı yeni yol çalışmalarımızda yol genişletme, dolgu temel malzemesi sıkıştırma ve asfalt yapılmıştır.

İl Genel Meclisi Başkanlığı olarak Halkımıza ve Köylülerimize yüksek standartlı yeni yollarının hayırlı uğurlu olmasını dilerim. Bu süre içerisinde çalışmalarımızda desteklerinden dolayı Sayın Milletvekillerimiz Sayın Recep Konuk ve Recep Şeker'e, Sayın Valimiz Fahri Meral'e, Genel Sekreter Vekilimiz Sayın Sezer Işıktaş'a, İl Genel Meclis üyelerimize, İl Özel İdaremizin yol-ulaşım personeline ve tüm emeği geçenlere teşekkür ederim, saygılarımı sunarım. İfadelerine yer verdi.

Karaman İl Özel İdaresi Yol Çalışmalarını Anlattı

Karaman İl Özel İdaresi Yol Çalışmalarını Anlattı

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber