Karaman İl Özel İdaresinden Sporculara Destek

Karaman İl Özel İdaresinden Sporculara Destek

Karaman'da tüm sportif alanlarda daha başarılı olabilmesi ve özlenen hedeflerine ulaşabilmesi yolunda Karaman İl Özel İdaresi desteklerine devam ediyor.

Spora ve sporcuya yapılan yatırımlarla birlikte sporun farklı kategorilerinde elde edilecek başarılı sonuçlarla belirlenen sportif hedeflere ulaşılması amaçlanırken bu kapsamda sporun farklı branşlarında Karaman'ı temsil eden kulüplere ve takımlara sağladığı katkılarla destekleyen il özel idaresi tarafından alınan spor malzemeleri Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Kadınlar ikinci liginde ilimizi temsil eden Karaman Spor Lisesi Kadın Voleybol Takımı oyuncularına dağıtıldı.

Karaman'da Kâzımkarabekir Kapalı Spor Salonunda antrenmanlarını sürdüren Karaman Spor Lisesi Kadın Voleybol Takımını ziyaret eden Vali Mehmet Alpaslan Işık, Kadınlar ikinci liginde ilimizi başarıyla temsil eden voleybol takımı oyuncularıyla bir süre sohbet ederek il özel idaresinin destekleriyle alınan spor malzemelerini dağıttı.

Oyunculara mücadele verdikleri ikinci ligde başarılar dileyerek sezonu şampiyonlukla taçlandırmalarını isteyen Vali Işık,  daha sonra oyuncularla bir süre voleybol maçı oynadı.
 
Spor Malzemeleri dağıtımı programına Vali Işık'ın yanı sıra İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Yener Terlemez, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan ile  Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek'te katıldı.

dsc-6825.jpg

dsc-6835.jpg

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber