Karaman İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Arslan Oldu

Karaman İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Arslan Oldu

Devir teslim tamamlandı

Karaman İl Sağlık Müdürlüğü görevine atanan Dr. Hasan Arslan, görevi önceki İl Sağlık Müdürü Dr. Musa Şahin’den devraldı. Yapılan devir teslim törenine İl Sağlık Müdürlüğü yöneticileri, Halk Sağlığı Müdürlüğü yöneticileri ve tüm personel katıldı.

Törende konuşan Karaman İl Sağlık Müdürlüğü'nün yeni müdürü Dr. Hasan Arslan; "Amacımız Bakanlığımızın çalışmaları doğrultusunda Karaman’daki sağlık hizmetlerini daha üst seviyelere taşımak olacaktır" dedi.

Görevi devreden Dr. Musa Şahin ise "Görevde bulunduğum 11 aylık süre boyunca Karaman'daki sağlık hizmetlerine katkıda bulunmak için gayret ettik. Yeni İl Sağlık Müdürümüze görevinde başarılar diliyorum" dedi.

saglik2.png

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber