Karaman İsmet Paşa Caddesinde Kanlı Kavga

Karaman İsmet Paşa Caddesinde Kanlı Kavga

Karaman’da seyyar mısır satıcıların bıçaklı kavgası kanlı bitti

Karaman’da iki seyyar mısır satıcısının bıçaklı kavgası cinayetle biten olayı, şehrin en işlek caddelerinden birisi olan İsmet Paşa Caddesi üzerinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, sokak başında karşılıklı olarak seyyar mısır tezgâhı bulunan 23 yaşındaki Yavuz Orhan ile V.K.K. (31) , henüz sebebi bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı.

Tartışmanın bir süre sonra bıçaklı kavgaya dönüşmesi üzerine V.K.K., bıçakla Yavuz Orhan’ı vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayarak olay yerinden kaçtı.

Kanlar içerisinde yere yığılan Orhan, çağrılan ambulansla kaldırıldığı Karaman Devlet Hastanesinde doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Polis, kavganın meydana geldiği caddeyi trafiğe kapatarak olay yerine güvenlik şeridi çekti. Olay yeri inceleme ekibinin yaptığı incelemenin ardından cadde yeniden trafiğe açıldı.

basliksiz-2-022.jpg

Polis, olaydan sonra kaçan V.K.K’yi olayda kullandığı bıçakla yakalayarak gözaltına aldı.

İddialara göre, seyyar mısır satıcılarının yer meselesi yüzünden kavga ettikleri ileri sürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Aslen Kılbasanlı Muhittin Orhan’ın oğlu olan, Yavuz Orhan’ın Mahmudiye mahallesinde ikamet ettiği öğrenilirken merhumun cenazesinin öğle namazı sonrası Kılbasan köyünden kaldırılacağı öğrenildi.

 

Karaman'da Kavga

Karaman'da Kavga

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber