Karaman Kale İlkokulu ve Türk Kızılayı Kan Bağışı Kampanyası Gerçekleştirdi

Karaman Kale İlkokulu ve Türk Kızılayı Kan Bağışı Kampanyası Gerçekleştirdi

Karaman Kale İlkokulu ve Türk Kızılayı iş birliği ile okulda kan bağışı kampanyası gerçekleştirildi.

Sosyal sorumluluk bilinci içerisinde öğrenci, öğretmen ve velilerle ortak bir çalışmaya imza atılarak Kale İlkokulunda kan bağışı kampanyası düzenlendi. Kampanya çerçevesinde gerçekleştirilen programa İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, Türk Kızılayı Karaman Temsilcisi Adem Küçükyarma, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğretmen ve veliler katıldı.

“Bağışladığınız her kan ile kurtarılacak 3 can’ sloganlarıyla yola çıkan Kale İlkokulu, Türk Kızılayı iş birliği ile gerçekleştirilen kan bağışı kampanyası kapsamında kan bağışı konusunda farkındalık oluşturmak için öğrencilere konferanslar verdi. Velilere ve komşu okullara mektuplar gönderilerek bilgilendirmelerde bulunuldu.

Duyarlı davranışlarından dolayı Kale İlkokulu yöneticilerini, öğretmen, öğrenci ve velilerini tebrik eden İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, kan bağışında bulunarak kampanyaya destek verdi. İl Müdürü Kuntoğlu, her bireyin ihtiyaç duyabileceği hayati öneme sahip kan ihtiyacına yönelik küçük yaştan itibaren bilinç kazandırılmasının önemine değindi.

Kampanya çerçevesinde kan bağışı ile ilgili düzenlenen resim ve şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyeler verilerek program sona erdi.

Kan bağışında bulunmak isteyenler saat 18.30’a kadar Kale İlkokulundaki kampanyaya destek verebilir.

Karaman Kale İlkokulu ve Türk Kızılayı Kan Bağışı Kampanyası Gerçekleşti

Karaman Kale İlkokulu ve Türk Kızılayı Kan Bağışı Kampanyası Gerçekleşti

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber