Karaman Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği'ne atanan Hasan Arslan, göreve başladı.

Karaman Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği'ne atanan Hasan Arslan, göreve başladı.

Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği'nde düzenlenen devir teslim törenle Arslan, görevini devraldı.

Arslan, devir teslim töreninde yaptığı konuşmada, amaçlarının kaliteli sağlık hizmeti sunmak olduğunu, bunun için de önce kendi aralarında sonra diğer insanlarla iyi geçinmek zorunda olduklarını söyledi.

"Hastanelerimiz fabrika, bizlerde fabrika çalışanı değiliz." diyen Arslan, şunları kaydetti: 

"Hizmet üretip hizmet sunuyoruz. Bunun için de en iyisini yapmak için hep birlikte çalışacağız. Genel Sekreterlik üst yönetim, bize bağlı 3 kamu hastanemiz de elimiz, ayağımız. Sizlerin görev alanlarınıza dolayısıyla hastanelerdeki görev alanlarınıza hakim olmanız, bilgi paylaşımlarınızı yapmanız gerekiyor. İşimiz kolay değil. Çünkü devletin vatandaşa en kolay ulaşma yolu sağlıktır. Bizler, ne kadar iyi hizmet verirsek vatandaşımız tarafından devlette o kadar sevilir ve sayılır. Bunun için elimizden geleni yapmamız gerekiyor. Bizlere çok iş düşüyor."

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber