Karaman Kent Konseyi Bilinçli Tüketici Meclisi Yeni Başkanını Seçti

Karaman Kent Konseyi Bilinçli Tüketici Meclisi Yeni Başkanını Seçti

Karaman Kent Konseyi Bilinçli Tüketici Meclisi yürütme kurulu toplantısı bugün (20 Aralık 2016 Salı) yapıldı.

Karaman Kent Konseyi Başkanı Ali Konukseven yönetiminde, Kent Konseyi binasında gerçekleştirilen Bilinçli Tüketici Meclisi yürütme kurulu toplantısında başkanlığa, Karaman Tüketici Haklarını Koruma Derneği Başkanı Ali Akar getirildi.

Kent Konseyi Başkanı Ali Konukseven, Bilinçli Tüketici Meclisi Başkanı Ali Akar’a yeni görevinde başarılar dileyerek: “Bilinçli Tüketici Meclisimiz, tüketicilerin sorunlarına çözüm getirmek adına bir takım faaliyetler düzenlemektedir. Bu faaliyetlerin başında tüketicilerin mağdur olmalarını engelleyecek eğitim ve bilinçlendirme faaliyetleri gelmektedir. Kent Konseyi olarak Karaman’ın daha da gelişmesine ve bilinçlenmesine yönelik hizmetlerimiz devam edecektir” dedi.

Toplantının sonunda, Kent Konseyi Bilinçli Tüketici Meclisi’nce 2017’de yapılacak olan faaliyetler istişare edildi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber