Karaman Kent Konseyi Öğrencilerle Buluştu

Karaman Kent Konseyi Öğrencilerle Buluştu

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Öğrenci Topluluğu tarafından ‘Karaman Kent Konseyi Gençlerle Buluşuyor’ konulu söyleşi düzenlendi.

Üniversite personeli, davetliler ve çok sayıda öğrencinin katılımıyla düzenlenen söyleşi saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Programın açılış konuşmasını yapan Topluluk Başkan Yardımcısı Mustafa Akça, topluluğun faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Karaman Kent Konseyi Başkanı Ali Konukseven ise konseyin idari yapısı, çalışma alanları ve faaliyetlerini anlatarak, “Konseyimiz her kesimden vatandaşa hizmet veren ve bünyesinde her kesimden insanı barındıran bir yapıya sahiptir.” dedi.

Açılış konuşmalarının ardından Moderatörlüğünü Dr. Öğr. Üyesi Sefa Usta’nın yaptığı söyleşiye geçildi. Söyleşiye Karaman Kent Konseyi bünyesindeki Meclis Başkanları katıldı. Spor, Tarım, Kadın, Çocuk, Engelli, Gençlik, Mülteci, Çevre ve Bilinçli Tüketici Meclisi Başkanları söyleşide söz alarak meclislerin çalışmaları hakkında öğrencilere bilgi verdi.

Meclis Başkanları Mehmet Yıldırım, Zeliha Akcan (vekil) , Muttalip Yıldırım, Özlem Attar (vekil), Ali Akar, Mehmet Ali Demir, Emine Erdemsoy ve Ali Eren Kazan; Karaman Kent Konseyi çatısı altında vatandaşlara vermiş oldukları hizmetleri anlatarak projelerini öğrencilere aktardılar.

Öğrencilerin sorularını yanıtlayan Meclis Başkanları günlük hayatta karşılaştıkları sorunlar ve buna karşı geliştirilen çözüm yollarının yanı sıra karşılaştıkları ilginç olayları da öğrencilerle paylaştılar.

Söyleşi, plaket takdimiyle sona ererken söyleşiye katılan öğrencilere sertifika verildi.

icerik-093.jpg

Karaman Kent Konseyi Öğrencilerle Buluştu

Karaman Kent Konseyi Öğrencilerle Buluştu

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber