Karaman Kent Konseyi Üyelerine İlk Yardım Kursu

Karaman Kent Konseyi Üyelerine İlk Yardım Kursu

Karaman Kent Konseyi bünyesinde İl Halk Sağlığı işbirliğiyle konsey üyelerine yönelik "ilk yardım kursu" açıldı.

27 kişilik gruba 8 saat süren eğitimin ardından konuşan Kent Konseyi Başkanı Ali Konukseven,sosyal farkındalık programlarına devam ettiklerini söyledi.

Yerinde ve bilinçli olarak yapılan ilk yardımın hayat kurtarabileceğini ifade eden Konukseven, şunları kaydetti: 

"Kent konseyimiz bünyesinde yapılan her işte, atılan her adımda çevresel ve sosyal etkimizi olumlu yansıtmaya, uzun vadeli düşünmeye çalışıyoruz. Buna ek olarak yürütülen proje, faaliyet ve programlarda Karaman'ın sağlayacağı kazancı düşünüyoruz. Sosyal ve kültürel farkındalık oluşturmak adına gayret sarf ediyoruz. Biliyoruz ki halkımız bunu istiyor. Sosyokültürel programların artırılması adına elimizden geleni yapacağız. Bu kapsamda ilk yardım kursunu önemsiyoruz. Çünkü doğru müdahale hayat kurtarır, yanlış müdahale öldürebilir. Bizleri bilgilendiren Sağlık Müdürlüğü yetkililerimize teşekkür ediyorum."dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber