Karaman Kermesi Bu Senede Aynı Heyecanla Başladı

Karaman Kermesi Bu Senede Aynı Heyecanla Başladı

Karaman’da her sene ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kurulan kermes bugün açıldı

Karaman’da cemiyetlerin klasikleri arasında olan Karaman Kermesi bu senede hayırseverlerin maddi ve manevi destekleri ile her zamanki coşkusundan bir kayıp yaşamadan Turgut Özal Caddesi üzerinde eski hastane bahçesinde kuruldu.

Gıdadan, konfeksiyona, pasta börek çeşitlerinden ev araç geçlerine, hayırsever kadınların el emeği göz nuru çeşitli el işlerine birçok kalemde ürüne bu kermeste ulaşmak mümkün.

Bu sabah okunan Kur’an-ı Kerim ve yapılan duanın ardından faaliyete giren kermes alanında Peygamber Efendimizin niyetine Allah rızası için kesilecek olan Kurban için sembolik ihale yapıldı. İş ailesi tarafından alınan Kurbana mübakil gelecek olan para da hayır havuzuna aktarılacak.

Gelirinde elde edilecek kazancın ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına faaliyetlerde kullanılacak olan kermes, 18 – 28 Nisan tarihleri arasında 09.00 – 22.00 saatleri arasında alışveriş yaparken hayır yapmış olacak vatandaşların hizmetinde olacak. 

Karaman Kermesi Açıldı

Karaman Kermesi Açıldı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber