Karaman Kitre ve Taş Bebek Sergisi Açıldı

Karaman Kitre ve Taş Bebek Sergisi Açıldı

Geleneksel taş bebek ve folklorik kitre bebek sergisinin açılışına protokol ve vatandaşlar katıldı.

07 Kasım 2016 Pazartesi günü saat 11.00’de tarihi taş bina sergi salonundaki açılışa; Vali Tapsız’ın yanı sıra eşi Dr. Ayşe Tapsız, Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İlhan Şen, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Mümine Hatun Hanımlar Lokali çalışanları ve vatandaşlar katıldı.

Dr. Ayşe Tapsız ve belediye başkanının eşi Şerife Çalışkan’ın birlikte açılışını gerçekleştirdiği kitre ve taş bebek sergisini gezerek incelemelerde bulunan ziyaretçiler, yetkililerden çalışmalar ile ilgili bilgiler aldı.

Karamanoğlu Mehmetbey'den Karaman'ın kırmızısı Muammer Amca ve çeşitli figürlerin yer aldığı sergi bir hafta boyunca açık kalacak ve vatandaşlar tarafından gezilebilecek.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber