Karaman, Konya, Aksaray ve Niğde İçin Toz Taşınımı Uyarısı

Karaman, Konya, Aksaray ve Niğde İçin Toz Taşınımı Uyarısı

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü Tarafından Karaman, Konya, Aksaray ve Niğde İçin Toz Taşınımı Uyarısı

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre 31 Mart 2022 Perşembe ve 1 Nisan 2022 Cuma günleri bölgemizde (Konya, Karaman, Aksaray ve Niğde) Kuzey Afrika kaynaklı toz taşınımı beklenmektedir.

Halen Kuzey Afrika üzerinde bulunan alçak basınç merkezinin Avrupa üzerine hareketi ile birlikte özellikle yüksek seviyelerde toz taşınımı görüleceği tahmin ediliyor. Toz taşınımı sebebiyle meydana gelebilecek görüş mesafesinde azalma, hava kalitesinde düşme gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yayınlayacağı uyarı ve hava tahmin raporlarının dikkatle takip edilmesi önem arz etmektedir.

Bölgemizdeki vatandaşların bu konuda dikkatli olmaları beklenmekte.

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber