Karaman-Konya-Aksaray ve Niğde İllerinde Beklenen Hava Durumu

Karaman-Konya-Aksaray ve Niğde İllerinde Beklenen Hava Durumu

Karaman,Konya,Aksaray ve Niğde İllerinde beklenen Hava Durumu şu şekilde;

Meteoroloji Tarafından Yapılan açıklamaya göre;

 Parçalı ve çok bulutlu, Konya'nın batı, güneybatı ve kuzey ile Karaman'ın güneybatı ilçelerinin sabah ve öğle saatlerinden sonra, Aksaray'ın batı ve kuzey ilçelerinin ise öğle saatlerinden sonra aralıklı, hafif yağmurlu, yüksek kesimlerinin yer yer karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Karaman Hava Durumu:Parçalı ve çok bulutlu, ilçelerinde ise Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu ve karla karışık yağmurlu, yüksek kesimleri kar yağışlı olması bekleniyor.

adsiz-099.jpg

Konya Hava Durumu:Parçalı ve çok bulutlu, ilçelerinde ise Parçalı ve çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinden sonra aralıklı, hafif yağmurlu, yüksek kesimleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı olması bekleniyor.

adsiz-100.jpg

Aksaray Hava Durumu:Parçalı ve çok bulutlu, ilçelerinde ise Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı, hafif yağmurlu olması bekleniyor.

adsiz-101.jpg

Niğde Hava Durumu:Parçalı ve çok bulutlu

adsiz-102.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber