Karaman-Konya-Aksaray ve Niğde İllerinde Beklenen Hava Durumu

Karaman-Konya-Aksaray ve Niğde İllerinde Beklenen Hava Durumu

Karaman,Konya,Aksaray ve Niğde İllerinde Hava durumu şu şekilde;

Meteoroloji Tarafından Yapılan Açıklamaya Göre;

Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren aralıklı hafif yağmurlu, yüksek kesimlerin hafif karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Hava Sıcaklığında; Önemli bir değişiklik beklenmiyor. 

Karaman Hava Durumu:Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren aralıklı hafif yağmurlu iken, ilçelerinde Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren aralıklı hafif yağmurlu, yüksek kesimler hafif karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışlı olması bekleniyor.

adsiz-103.jpg

Konya Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren aralıklı hafif yağmurlu iken, ilçelerinde Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren aralıklı hafif yağmurlu, yüksek kesimler hafif karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışlı olması bekleniyor.

adsiz-104.jpg

Aksaray Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren aralıklı hafif yağmurlu

adsiz-105.jpg

Niğde Hava Durumu:Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren aralıklı hafif yağmurlu iken, ilçelerinde Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren aralıklı hafif yağmurlu, yüksek kesimler hafif karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışlı olması bekleniyor.

adsiz-106.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber