Karaman-Konya-Aksaray ve Niğde İllerine Meteorolojiden Uyarı

Karaman-Konya-Aksaray ve Niğde İllerine Meteorolojiden Uyarı

Karaman,Konya,Aksaray ve Niğde İllerinin Hava Durumu Şu Şekilde;

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; 

Karaman,Konya,Aksaray ve Niğde İllerinde Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu olması beklenirken, gece saatlerinden itibaren başlayıp, 06.02.2019 Çarşamba günü akşam saatlerine kadar olan periyotta;

 Konya’nın batı, güneybatı ve güney kesimleri ile Karaman ve Niğde civarında rüzgarın güney ve güneydoğu yönlerden kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir.

Sabah saatlerinden itibaren bölge genelinde yağmur, rakımı 1700 metre ve üzerinde olan yerlerde ise karla karışık yağmur ve kar şeklinde yağacağı tahmin edilen yağışların;

 Konya’nın Hadim, Taşkent ve Bozkır ilçeleri ile Karaman’ın Başyayla, Sarıveliler ve Ermenek ilçelerinde yer yer kuvvetli (21-50 mm) olacağı tahmin edilmektedir.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıya göre;Kuvvetli rüzgar ve kuvvetli yağışlara bağlı olarak meydana gelebilecek olumsuz şartlara karşı tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir.

Karaman Hava Durumu:Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu, İlçelerde Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve yer yer kuvvetli yağmurlu, yüksek kesimleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı olması bekleniyor.

adsiz-091.jpg

Konya Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu,İlçelerde Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve yer yer kuvvetli yağmurlu, yüksek kesimleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı olması bekleniyor.

adsiz-092.jpg

Aksaray Hava Durumu:Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu

adsiz-093.jpg

Niğde Hava Durumu:Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu

adsiz-094.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber