Karaman Konya Arasında Yeni Yılın İlk Seferi Yolcusuz Başladı

Karaman Konya Arasında Yeni Yılın İlk Seferi Yolcusuz Başladı

Seferlerin müjdesini Recep Konuk vermişti.

AK Parti Karaman Milletvekili, TBMM Tarım Orman ve Köyişleri Komisyonu ile PANKOBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı Recep Konuk, sosyal medya hesabından bugün itibari ile halk arasında Raybüs olarak bilinen DMU setlerin yeniden Karaman Konya tren seferlerine başlayacağını duyurmuştu.

Birçok kez haber yapıldığı halde tarihi bir türlü tutmayan tren haberlerine Karamanlılar artık şüphe ile yaklaşmaya başlamıştı. Bu sabah başlayan seferi yerinde görmek için Karaman Habercisi olarak Karaman Tren Garına gittik.

Yeni yılın ilk gecesi ve pazar olmasından olmalı ki trende hiç yolcu yoktu.


Raybüs Karaman’dan 06:20de çıkıp, Konya’ya  07:33’de varıyor.

Günün diğer seferinde ise Karaman’dan 16:00’da çıkıp, Konya’ya 17:14’de varıyor.

Konya’dan ise 09:00’da çıkıp 10:13’de Karaman’a geliyor.

Diğer seferde ise Konya’dan 18:50’de çıkıp, Karaman’a 20:05’de geliyor.

Hızlı trene göre çalışan otobüs seferleri ise on gün daha devam edecek.

Yetkililer raybüs saatlerinin ilerleyen günlerde Konya’dan kalkan İstanbul ve Ankara hızlı trenlerine göre yeniden şekillenebileceğini ifade ediyorlar.

 

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber