Karaman, Konya ve Aksaray'da Sokağa Çıkma Kısıtlaması

Karaman, Konya ve Aksaray'da Sokağa Çıkma Kısıtlaması

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında "çok yüksek riskli" iller kategorisinde bulunan Konya, Karaman ve Aksaray'da Sokağa Çıkma Kısıtlaması

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında "çok yüksek riskli" iller kategorisinde bulunan Konya, Karaman, Aksaray ve Afyonkarahisar'da sokağa çıkma kısıtlamasına büyük oranda uyuluyor.

Kovid-19 ile mücadeledeki kural ve önlemleri içeren "Kısmi Kapanma" konulu genelge kapsamında, 19 Nisan Pazartesi günü 05.00'te sona erecek kısıtlama kapsamında vatandaşlar, zorunlu olmadıkça dışarı çıkmadı.

Konya'da kentin işlek yerlerinden Alaaddin Bulvarı, Zafer ve ile Mevlana meydanlarında, ramazan ayının da etkisiyle insan ve araç hareketliliğinin çok düşük seviyede olduğu gözlendi.

Polis ekipleri de kentin çeşitli noktalarında belirlenen uygulama noktalarındaki denetimlerini sürdürüyor.

Aksaray'da Sokağa Çıkma Kısıtlaması

Aksaray'da da 15 Temmuz Milli İrade Meydanı başta olmak üzere Ankara ve Kafeler caddeleri boş kaldı.

Polis, zabıta ekipleri ve mahalle bekçileri, kent genelinde denetimlerini sürdürüyor.

Vatandaşlar ise yürüme mesafesindeki market ve fırınlara giderek ihtiyaçlarını karşılıyor.

Karaman'da Sokağa Çıkma Kısıtlaması

Karaman'da ise işletmelerin ve vatandaşların yoğun kullandığı Aktekke Kent Meydanı, Atatürk Bulvarı, İsmet Paşa ve İstasyon caddelerinde kısıtlama nedeniyle sessizlik hakim.

Vatandaşlar, yürüme mesafesindeki marketlerden alışveriş yaparken, güvenlik güçleri de kontrollerine devam ediyor.

Karaman, Konya ve Aksaray'da Sokağa Çıkma Kısıtlaması

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber