Karaman'daki Feci Kaza İkiz Kardeşleri Ayırdı

Karaman'daki Feci Kaza İkiz Kardeşleri Ayırdı

Karaman Konya yolunda meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybetti

Karaman Konya yolunun yaklaşık 14.kmsinde bu sabah saat 09:00 sularında meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı bir çocuk hayatını kaybetti.

Konya istikametine gitmekte olan Bilal Atmaca (29) idaresindeki 33 VP 304 plakalı otomobil kavşağı geçtiği sırada kontrolden çıkarak orta refüje takla attı.

basliksiz-4.jpg

Kazada Bilal Atmaca (29), Ayten Atmaca (35), Mert Atmaca (3) hafif şekilde yaralanırken Küçük Mert’in ikizi olduğu öğrenilen Muhammed Emre Atmaca (3) kaza yerinde hayatını kaybetti.

Yaralılar Karaman Devlet Hastanesi kaldırılırken jandarma ekiplerinin yaptığı inceleme sonrası Muhammed Emre’nin cansız bedeni otopsi için Karaman Devlet Hastanesine götürüldü.

 

Karaman Konya Yolundaki Kaza İkizleri Ayırdı

Karaman Konya Yolundaki Kaza İkizleri Ayırdı

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber