Karaman Mart Ayına Karla Başladı

Karaman Mart Ayına Karla Başladı

Karaman'da gece boyu etkili olan kuvvetli rüzgar sonrası sabahın ilk ışıkları ile birlikte kar yağışı ve tipi etkili oluyor.

Karaman'da dün akşam saatlerinde kuvvetli rüzgar etkili oldu. 

Gece boyu devam eden rüzgarlı gecede yağmur yağışı da gözlendi. Sabahın ilk ışıkları ile tipi şeklinde kar yağışı etkisini göstermeye başladı.

Sabah saatlerinde okula giden öğrenciler, işine giden vatandaşlar tipiyle mücadele etmek zorunda kaldılar.

Karaman Mersin bağlantı noktası olan sertavul geçidinde kar yağışının şiddetine ilişkin henüz net bir bilgi edinilemedi. Ancak çekici araçların ve kış lastiksiz araçların geçişine müsade edilmiyor. Trafik ekiplerinin yol durumu konusunda dikkatli olduğu ve karayolları ile irtibat halinde olduğu gözlendi.

Komşu ilimiz Konya'da ise bazı ilçelerde kar yağışı  ve olumsuz hava koşullarından dolayı eğitime ara verildiği bilgisi alındı. Konya Karaman yolunda kar yağışı devam ediyor.

Yetkililer vatandaşlarımızı kötü hava koşullarında dikkatli olmaya zorunlu olmadıkça evde kalmaya davet ediyor.

img-5463.jpg

karaman8.jpg

karaman1.jpg

karaman5.jpg

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber