Karaman Masterleri Şampiyon Oldu

Karaman Masterleri Şampiyon Oldu

Karaman’da aktif fotbol dönemini geride bırakmalarına rağmen futbol tutkusundan vazgeçmeyen Karaman Masterlerleri katıldıkları özel turnuvada şampiyon oldular.

Antalya'nın Side ilçesinde düzenlenen şampiyonaya katılan Karaman Masterler ilk maçında İzmir Masterleri 1 - 0 yenerek üç puanı hanesine yazdırdı. İkinci maçında Aydın Didim Masterler ile 7-7 berabere kalan temsilcimiz Didim'i saf dışına iterek finale adını yazdırdı. Lider Karaman Masterlerin Didim'e attığı 7 golü Ahmet Vehbi Aksoy (3), Milletvekilimiz Mevlüt Akgün (2), Hamdi Erdoğan (2) kaydetti.

Mustafa Sarı'nın organize ettiği Karaman Masterler takımında Adem İnce, İbrahim Köseoğlu, Celalettin Şenol, Seyfettin Taner, Mustafa Çoban, Mustafa Doğan, İbrahim Köseoğlu, Hamdi Erdoğan, Hasan Babaoğlu, Habib Gümüş, Ali Aksoy, Ahmet Vehbi Aksoy ve 22. 23. 24. dönem Milletvekilimiz Av. Mevlüt Akgün forma giyiyor.

Bugün Marmaris Masterler ile şampiyonluk maçına çıkan ekibimiz  1 – 0 kazandığı maç ile turnuvadan Karaman’a şampiyon olarak dönüyor.

Karaman Habercisi olarak tüm takım oyuncularımızı tebrik eder başarıya katkı sağlayan herkese teşekkür ederiz.

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber