Karaman MEM de İftar Yemeği

Karaman MEM de İftar Yemeği

Karaman İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, İl Milli Eğitim Müdürlüğü hizmet binasında çalışan personelle düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

Öğretmen Evinde düzenlenen iftar programına, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, Hanımefendi Zehra Meral, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Abdurrahman Kurt, Nurettin Doğan, Maarif Müfettişleri, Milli Eğitim Şube Müdürleri ile İl Milli Eğitim Müdürlüğünde çalışan personel katıldı.

Programda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu programa katılan herkese teşekkür etti.  Güzel bir akşamda bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını dile getiren Kuntoğlu, başı rahmet ortası mağfiret sonu da cehennem azabından kurtuluşu ifade eden bir ay içinde olduğunu söyledi. İl Müdürü Kuntoğlu, “Bu mübarek günler birliğin ve beraberliğin vesilesi olduğu günlerdir. Davetimize icabet eden herkese çok teşekkür ediyorum. Allah’a emanet olun” dedi.

Program, yemek ikramı ile sona erdi.

05115330_5.jpg

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber