Karaman MHP Heyeti Tarım Fuarını Gezdi

Karaman MHP Heyeti Tarım Fuarını Gezdi

Milliyetçi Hareket Partisi heyeti Karaman’da devam eden Tarım Fuarını ziyaret etti.

Larende kapalı Pazar yerinde kurulan fuara il başkanı Av. Oktay Yılmaz, başkan vekili Hüsamettin Yıldırım, Merkez ilçe başkanı Mahmut Ünüvar, ülkü ocakları başkanı Latif Pulcu ve partililer katıldı.

Ziraat Odası başkanı Recep Muğlu’nun anlatımıyla stantları gezen MHP heyeti, firmaların ürünleri hakkında bilgiler aldı. Açtıkları fuarla Karaman’da önemli bir eksikliği kapatmaya çalıştıklarını belirten ziraat odası başkanı Recep Muğlu, ‘’Burada firmalar kendilerini ifade edebilme ve müşteri ile diyaloğa girme şansı buluyor. Öte yandan ziraat işi ile uğraşan vatandaşımız ekipman çeşitlerini incelediği gibi, üretim noktasında da değişik fikirler görüyor’’ dedi.

Karaman’ın yanı sıra birçok ilden firmaların bulunduğu fuarın Karaman çiftçisi açısından verimli geçmesini temenni eden MHP il başkanı Av. Oktay Yılmaz, ‘’ilimiz çiftçisinin örgütlü ve bilinçli bir üretim yapabilmesi adına değişik coğrafyalara ürün satan bu firmalarla bu fuar vesilesi ile diyalog şansı bulması oldukça mühim. Çiftçimizin yoğun iş temposu arasında seyahat etme ve tek tek bu tür firmaları ziyaret edip istişare etme şansı bulamayacağı da bir gerçek.

Giderek azalıyor olsa da ilimizin köy nüfusu aslında hepimiz için halâ bir şans. Tarım ve kırsal nüfusun desteklenip korunması adına getirisi olan işler yapılmalı diyoruz. İşte bu getirisi olan işlerden birisi olan tarım fuarının hem çiftçimiz hem de firmalar açısından bereketli geçmesini temenni ederim’’ dedi.

MHP heyetinin ziyaretinden dolayı memnun olduklarını söyleyen firma yetkilileri ziyarette çeşitli ikramlarda bulundu.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber