Karaman Milli Eğitim Müdürü Kuntoğlu Taşeli Bölgesinde

Karaman Milli Eğitim Müdürü Kuntoğlu Taşeli Bölgesinde

İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu Taşeli Bölgesinde biz dizi ziyaretlerde bulunarak İlçe Milli Eğitim Müdürleri ile toplantı gerçekleştirdi.

Programlarına Ermenek Kaymakamı Engin Tok ve Başyayla Kaymakamı Fatih Kaşıkcı’yı ziyaret ederek başlayan İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, eğitim öğretim faaliyetleri ile ilgili ilçelerin genel durumu hakkında görüşmeler yaptı.

Ardından İl Müdürü Kuntoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne geçerek burada İlçe Milli Eğitim Müdürleri Toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda okul güvenliğine ilişkin yürütülen çalışmalar, yenilenen müfredat programları ve tanıtımı, eğitim öğretim dönemiyle ilgili yapılan çalışmalar ele alındı.

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber