Karaman Milli İradesine Sahip Çıkıyor

Karaman Milli İradesine Sahip Çıkıyor

TSK içinde yuvalanan bir avuç cuntacı hainin 15.07.2016 tarihinde başlattığı darbe girişimine karşı Karamanlılar demokrasi nöbetine devam ediyor. Dün (17.07.2016) protokol, sivil toplum kuruluşları ve on binlerce vatandaş kol kola omuz omuza vererek demok

Tüm yurtta olduğu gibi Karaman'da da milli iradesine sahip çıkmak için meydanları terk etmeyen vatandaşlar tek yürek, tek nefes demokrasi nöbetine devam ediyor. Protokol üyeleri, sivil toplum kuruluşları, siyasi parti temsilcileriyle; genciyle yaşlısıyla, kadınıyla çocuğuyla Aktekke Meydanı'nda bulunan vatandaşlar, milletçe darbenin karşısında duruyor.

        Dün yine Aktekke Kent Meydanı'nda toplanan kalabalık, Karaman caddelerinde bir demokrasi yürüyüşü yaptı. Kent Meydanı'ndan başlayan yürüyüşe, Karaman Valisi Süleyman Tapsız, Milletvekili Recep Şeker, Garnizon Komutanı Mustafa Akış, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, AK Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü, İl Geneli Meclis Başkanı Celalettin Güngörer'in ön saflarda kol kola omuz omuza verdiği yürüyüşe on binlerce vatandaş katıldı. Yürüyüşe katılanlar hep bir ağızdan tekbirler getirdi, sloganlar attı. 

        Yürüyüş sonrasında demokrasi nöbeti için kent meydanına gelen topluluğa hitap eden Karaman Valisi Süleyman Tapsız; " Tek Vatan, Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Devlet vardır. Gerisi teferruattır. Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları ile üç gündür sokaklarda meydanlarda hain cuntacılara karşı hep birlikte göğsümüzü siper etmekteyiz. Üç gündür Akşamdan sabahın ilk saatlerine kadar milli iradesine sahip çıkan tüm Karamanlıları yürekten kutluyorum. Yine Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ikinci bir emrine kadar bu meydanlara sahip çıkmaya devam edeceğiz." dedi.

        Program boyunca okunan Kur'an-ı Kerime, yapılan dualara, on binlerce vatandaş tek bir ağızdan eşlik etti ve amin dedi. Sabahın ilk saatlerine kadar devam eden demokrasi nöbetine katılan vatandaşlara Karaman Belediyesi ekiplerince su, çorba, simit ikram edildi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber