Karaman-Mut Girişi Peyzaj Çalışmaları Başladı

Karaman-Mut Girişi Peyzaj Çalışmaları Başladı

Karaman Belediyesi tarafından projelendirilerek Siyahser-Beyazkent arasındaki üst geçitte çalışmaların tamamlanmasının ardından peyzaj çalışmaları başladı. Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan çalışmaları yerinde inceledi.

Son yıllarda gerçekleştirdiği çalışmalarla şehir girişlerini daha modern ve gösterişli hale getiren Karaman Belediyesi, Karaman-Mut girişinde peyzaj çalışmalarına başladı. Geçtiğimiz günlerde yapımı tamamlanarak hizmete başlayan Siyahser-Beyazkent arasındaki yaya üst geçidi çalışmaları kapsamında şehrin en önemli girişlerinden birisi daha modern ve gösterişli bir hale geldi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından başlatılan peyzaj çalışmalarıyla şehrin Mut girişi ağaçlandırılıyor.

Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Çalışmalarla ilgili bir değerlendirme yapan Başkan Çalışkan; " Şehrimizin önemli girişlerinden birisini daha tamamen yeniledik. Siyahser ve Beyazkent Mahallelerimiz arasında inşa ettiğimiz yaya üst geçidi ve burada bulunan yarma üzerine uyguladığımız Selçuklu motiflerinden oluşan uygulama ile Karaman Mut girişi son derece güzel ve modern bir görünüme kavuştu. Şimdi ekiplerimiz bu noktada ağaçlandırma ve bitkilendirme çalışmalarını yürütüyor. Artık bu noktadan şehre giren milletimizi daha modern ve daha güzel bir görüntüyle karşılayacağız" dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber