Karaman-Mut Kara Yolunda Kovalamacalı Uyuşturucu Operasyonu

Karaman-Mut Kara Yolunda Kovalamacalı Uyuşturucu Operasyonu

Karaman-Mut Yolunda Uyuşturucu Operasyonu

Karaman narkotik suçlarla mücadele şube müdürlüğü görevlileri olarak Karaman'da uyuşturucu madde sattığı bilgisi alınarak takibe alınan Osman T.(27) ve Gamze Gül A. (19) isimli şahısların Karaman'a yüklü miktarda uyuşturucu madde getirecekleri bilgisi üzerine şahıslar Mut yolu girişinde durdurulmaya çalışılmış, şahıslar kaçmaya başlaması üzerine kovalamaca sonucu yakalanmıştır.

Araçta yapılan aramada 4875 gram esrar maddesi ele geçirilmiş, Osman T. isimli şahsın evinde yapılan aramada yetiştirilmek üzere dikilmiş 120 adet saksı içerisinde kenevir bitkisi ve 40 gram esrar maddesi, 62 gram kenevir tohumu ele geçirilmiştir.

 Yapılan soruşturma kapsamında Osman T., F.T ve Gamze Gül A. isimli şahıslar uyuşturucu madde ticareti suçundan Adli makama sevk edilecektir. 

Soruşturma kapsamında toplamda;

-4915 gram esrar maddesi
-62 gram kenevir tohumu
-120 adet kenevir bitkisi ele geçirilmiştir.

Karaman-Mut Kara Yolunda Kovalamaca Sonunda Uyuşturucu Tacirleri Yakalan

Karaman-Mut Kara Yolunda Kovalamaca Sonunda Uyuşturucu Tacirleri Yakalan

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber