Karaman Mut Yolunda Tır Ters Döndü

Karaman Mut Yolunda Tır Ters Döndü

Çekici sürücüsü canını zor kurtardı

Karaman Mut Yolunda dün meydanda gelen trafik kazasında Mehmet Yeter idaresindeki 42 ERY 68 plakalı çekici kaygan yolda kayarak ters döndü.

İstanbul’dan aldığı inşaat malzemelerini Silifke’ye götürdüğü öğrenilen Yeter, Lale köyü civarını geçtikten sonra Yeniköy (Medreselik) kavşağına doğru eğimli yola geldiğini çekicinin kaydığını fark etti. Bir müddet bu şekilde gitmeyen çalışan şoför daha sonra yaptığı manevra ile orta refüje doğru çarparak durdu. Bu sırada çekicinin dorsesinde bulunan yükler savrulmanın etkisiyle yola saçıldı.

basliksiz-1-160.jpg

Mut istikametine gidiş ve dönüş yolunda birer şeritin kapandığı kaza sonrası çevrede bulunan vatandaşların yola savrulan malzemeleri yol dışı etmesi ve bir süre sonra çekinin de yol dışına çekilmesinin ardından trafik daha rahat sağlanmaya başlandı.

Kazada sürücü yara almazken maddi hasar meydana geldi.

 

 

Karaman Mut Yolunda Tır Ters Döndü

Karaman Mut Yolunda Tır Ters Döndü

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber