Karaman Okullararası Genç Erkekler Voleybol Müsabakalarında Şampiyon Spor Lisesi

Karaman Okullararası Genç Erkekler Voleybol Müsabakalarında Şampiyon Spor Lisesi

Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen 2018-2019 okullararası gençler voleybol il birinciliği müsabakaları sona erdi.

Karaman’da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen okullararası il birinciliği müsabakaları bir birinden heyecanlı karşılaşmalarla devam ediyor. Son olarak genç kızlar ve genç erkekler kategorilerinde düzenlenen okullararası gençler voleybol il birinciliği müsabakaları 1 hafta boyunca devam eden karşılaşmaların ardından oynanan final müsabakaları ile tamamlandı.

Atatürk Spor Kompleksi Kazım Karabekir Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmalarda 28 Aralık Cuma günü kızlar ve erkekler kategorilerinde final heyecanı yaşandı. İlk olarak kızlar kategorilerinde oynanan final karşılaşmalarında Spor Lisesi il birincisi olarak, şampiyonluğunu ilan eden takım oldu. Öğleden sonra erkekler kategorilerinde oynanan müsabakalar sonunda ise Spor Lisesi yine bu kategoride de şampiyonluğu ilan ederek, hem kızlar hem de erkekler kategorilerinde şampiyon olma başarı gösteren takım oldu. Her iki kategoride de şampiyon olan Spor Lisesi ayrıca, okul sporları kapsamında düzenlenecek Türkiye Şampiyonası grup müsabakalarında Karaman’ı temsil edecek takım unvanını elde etti.

Müsabakalar sonunda erkekler kategorisinde oluşan genel sıralamada ise, Spor Lisesi birinci, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Fen Lisesi ikinci, Fatih Anadolu Lisesi üçüncü oldu.

Final müsabakalarının ardından düzenlenen ödül töreninde dereceye giren takımlara kupa ve madalyalar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Mustafa Akgündüz, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Fehmi Alparslan Demir ve Okul Sporları İl Temsilcisi Yaşar Çalışkan tarafından verildi.

img_0388_1.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber