Karaman Okullararası Gençler Judo Müsabakaları Tamamlandı

Karaman Okullararası Gençler Judo Müsabakaları Tamamlandı

Okul Sporları 2016-2017 yılı faaliyet programında yer alan ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen gençler judo il birinciliği müsabakaları sona erdi.

Karaman’da, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde 5 Aralık Pazartesi günü Judo Salonu’nda düzenlenen okullararası gençler judo il birinciliği müsabakaları yaklaşık 30 sporcunun katılımı ile gerçekleşti. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık’ın da yerinde izlediği müsabakalarda ter döken minik sporcular il birinciliği için kıyasıya mücadele etti.

Zorlu ve çekişmeli geçen müsabakalar sonunda erkekler kategorisinde birinci olan sporcular 50 kiloda Samet Serçeli, 55 kiloda Mehmet Serçeli, 60 kiloda Muhammet Ali Akkuş, 66 kiloda Tolgahan Seval olurken kızlar kategorisinde ise bu isimler 40 kiloda Ayşe Elyiğit, 44 kiloda Cahide Ege, 48 kiloda Ezgi Karademir, 57 kiloda Aynur Elyiğit ve 70 kiloda Beyza Nur Arı oldu. Müsabakalar sonunda kategorilerinde dereceye giren sporcular gerçekleştirilecek olan judo federasyonu tarafından düzenlenecek olan grup müsabakalarında Karamanı temsil etme hakkı elde ettiler.

Ödül töreninin ardından sporcuları tebrik eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık,“ İlimizde okul sporları faaliyetleri kapsamında farklı spor dallarında müsabakalarımız devam ediyor. Öğrencilerimizin müsabakalara gösterdiği ilgi ve katılım bizleri oldukça memnun etti. Yeni dönemde okul sporları bünyesinde müsabakalara katılan tüm okullarımıza ve öğrencilerimize başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Müsabaka sonunda dereceye giren sporculara madalyaları ve başarı belgeleri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, Judo İl Temsilcisi Ahmet Ömre Türe ve antrenörler tarafından verildi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber