Karaman Organize Sanayi Bölgesine Ziyaret

Karaman Organize Sanayi Bölgesine Ziyaret

Vali Fahri Meral, Karaman Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müdürlüğünü ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

3 Temmuz 2017 Salı gerçekleştirdiği bölgedeki ziyaretlerine OSB Müdürlüğü ile başlayan Vali Meral, müdürlük binası içerisinde yer alan üniteleri gezerek incelemelerde bulundu ve OSB Müdürü Cahit Gökal’den yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Vali Meral ziyaretlerine daha sonra Organize Sanayi Bölgesi içerisinde faaliyetlerini sürdüren Sosyete Un Fabrikası ile devam etti. Ziyarette, işletme sahibi Cafer Binici ile bir süre sohbet ederek çalışmaları hakkında bilgiler alan Vali Meral, daha sonra İş Geliştirme Merkezi (İŞGEM) Müdürü Ali Kantürk’ü yerinde ziyaret etti.

dwa.jpg

Ali Kantürk’ten İŞGEM’in faaliyetleri ve çalışmalarıyla ilgili bilgiler alan Vali Meral, Kantürk’e çalışmalarında başarılar dileyerek bölgeden ayrıldı.

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber