Karaman OSB ve Mevlana Kalkınma Ajansı Arasında DFB Sözleşmesi

Karaman OSB ve Mevlana Kalkınma Ajansı Arasında DFB Sözleşmesi

Karaman Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü ve Mevlana kalkınma ajansı arasında DFD Sözleşmesi imzalanmıştır.

Sözleşme kapsamında Karaman Organize Sanayi Bölgesi 360 derece sanaltur projesi, 7 farklı dil seçeneği ile yeni web sitesi tasarımı ve OSB tanıtım kataloğu hazırlanacaktır.

Proje sonucunda hizmete sunulacak web sitesi ve 360 derece sanal gezinti altyapısı özellikle Karaman OSB'de faaliyet gösteren firmaların ihracatlarını gerçekleştirdikleri ülkelerin dilleri başta olmak üzere 7 farklı dil seçeneğinde kullanılabilme potansiyeline sahip olacaktır. Bu manada gerek müşteri gerekse Karaman OSB'de yatırım yapmak isteyen yabancı yatırımcılara da hitap eden bir sistem kurulmuş olacaktır. Dünyada yaygın kullanılan İngilizce, Almanca, Fransızca, Arapça gibi dillerde sunulan bir web sitesi Karaman OSB'nin marka değerine güç katacak, bölge bilinirliğinin uluslararası boyutta artırılması adına katkı sağlayıcı bir faktör olacaktır. Sonuç olarak proje kapsamında Karaman ilinin gelişiminde en başta gelen faktör olan Karaman OSB 'nin ulusal ve uluslararası ticaret ve sanayi alanlarında bilinirliğinin geliştirilmesini amaçlayan proje çıktıları sayesinde firmaların güvenirliliği ve kurumsal kimlikleri artırılmış, 360 derece sanal tur özelliği sayesinde Karaman OSB içerisinde internet üzerinden dolaşmaya imkân tanıyan bir sistem kurulmuş olacaktır. Ayrıca proje sonunda Türkçe, İngilizce, Fransızca ve Arapça olarak Karaman OSB tanıtım kataloğu bastırılarak paydaşlara ulaştırılması sağlanacaktır.
Karaman Organize Sanayi Bölgesi ve Sanayicilerimize hayırlı olsun.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber