Karaman OSB Yolu Genişliyor

Karaman OSB Yolu Genişliyor

KARSİAD Başkanı Kemal Boynukalın Başkan Ertuğrul Çalışkan'a Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yol yapım çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Karaman Organize Sanayi Bölgesi’nin tek giriş yolu olan mevcut yol Karaman Belediyesi'nin çalışmaları sonucu yenilenerek 20 metreden 40 metreye çıkarılıyor.

Boynukalın yapılan çalışmalarla ilgili olarak Belediye Başkanı Çalışkan’a teşekkür eden Karaman Sanayici ve İşadamları (KARSİAD) Başkanı Kemal Boynukalın yaptığı açıklamada şunları söyledi.

Başkan Boynukalın: "Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren firmalar açısından oldukça önemli olan bu yol Karaman Belediyemiz tarafından düzenlenip asfaltlanıyor. Karaman Sanayici ve İşadamları Derneği  (KARSİAD)yönetim kurulu ve üyeleri adına Belediye Başkanımız Sayın Ertuğrul Çalışkan'a teşekkür ederim. Bugün 11 Bin çalışanla, yüzün üzerinde aktif firmanın faaliyet gösterdiği Karaman Organize Sanayi Bölgesinde Ereğli yolundan tek giriş olan bu yolun yapılması bizleri memnun etti" dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber