Karaman OSB’de Koronavirüs Tehlikesi Ne Durumda

Karaman OSB’de Koronavirüs Tehlikesi Ne Durumda

Karaman’da pandemi sürecinde zaman zaman kamuoyunda paniğe neden olan OSB’de koronavirüs korkusu bugün tekrar gündeme geldi.

Karaman’ın ekonomisinde temel yapı taşlarından olan Karaman Organize Sanayi Bölgesinde pandemi sürecinde yaşananlar zaman zaman Karaman kamuoyunu tedirgin etti.

Sürecin başından beri büyük oranda üretim çalışmalarına devam eden işletmeler tedbirler almaya çalıştı. Bazı fabrikaların girişlerinde özel tedbirler alınmaya, kronik rahatsızlığı olanlarında işlerinden uzaklaştırılmasına çalışıldı.

Ancak binlerce insan sirkülasyonun olması, şehir dışından çalışanların geliyor olması, şehirlerarası ya da uluslararası bağlantıların olmasından dolayı korona virüs tedbirlerine rağmen fabrika çalışanlarında koronavirüs vakaları görüldü.

Son alınan bilgileri göre bir fabrikanın tedbir amaçlı üretime ara verdiği, koronavirüs tespit edilen çalışanın durumunun diğer bağlantılarının kontrol edileceği bilgisi alındı.

Yaşanan son olayla birlikte OSB’da iş güvenliği ve korona tedbirlerinin ne durumda olduğu ve denetimlerin yapılıp yapılmadığı merak konusu oldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber