Karaman OSB'de Yeni Dönem

Karaman OSB'de Yeni Dönem

Karaman OSB'de kongre yapıldı. Boynukalın Başkan oldu. Yeni kararlar alındı. Karaman ekonomisine artısı eksisi ne olacak merak ediliyor.

Karaman Organize Sanayi Bölgesi (OSB) üçüncü Olağan Genel Kurulu toplantısı yapıldı.

Karaman OSB Toplantı Salonunda yapılan toplantıda mevcut başkan Kemal Boynukalın ve Süreyya Peker'in listeleri yarıştı. Seçim sonucunda Kemal Boynukalın'ın listesi 103 oy alırken, Süreyya Peker'in listesi 84 oy aldı. 

Boynukalın, seçim sonrası yaptığı konuşmada, Karaman OSB Yönetimi olarak sanayinin ve sanayicinin her zaman yanında olmaya gayret ettiklerini söyledi.

Çalışma prensiplerinin hep tıkanıklıkları açmak, düğümleri çözmek üzerine olduğunu ifade eden Boynukalın, şunları kaydetti:

"Geçen bu süreç içerisinde elimizden geldiğince bunu yapmaya çalıştık. Bugün ise yeni bir döneme başlıyoruz. Yılların verdiği özgüven ve tecrübe birikimi ile yine sanayicimizin hizmetinde olmak için yönetime talip olduk ve siz üyelerimiz de bizi bu göreve tekrar layık gördünüz.  Bizler üreten ve ürettiğini satmaya çalışan, şehrimizin ekonomisine, istihdamına katkı sağlamaya çalışan, tüm ticari risklere ve sıkıntılara göğüs geren her bir sanayici kardeşimizin yanında olduk yanında olmaya devam edeceğiz. Bugün ülke genelinde karamsar bir tablo görünse de Karaman sanayisini aydınlık yarınların beklediğini düşünüyorum. Geleceğe dair umutlarımızı hiç yitirmedik. Bundan sonraki süreçte yeni bir vizyonla, yeni umutlarla Karaman sanayisini sizlerle birlikte yöneteceğiz." 

20190620_2_36989973_45456946_web.jpg

Karaman OSB Yönetimi Yönetim Kurulu Asil Üyeler;
 
1. Ali Kemal Boynukalın
2. Yunus Küçükcicibıyık
3. Osman Ateş
4. Işık Duru
5 Hidayet İş
6. Esat Şen
7. Ahmet Kapar
 
Yedek Üyeler
 
1. Al Beke Altun
2. Vural Erdoğan
3. Musa Akgül
4. Fatih Kerim Ölmez
5. Yusuf Aslan
6. Durmuş Çim
7 Muhsin Sayım Evgin
 
Denetim Kurulu
 
1. Hikmet Düzenli
2. Sinan Güney
 
Yedek Üyeler
 
1. Mehmet Yüce
2. Nebi Gür
 
OSB Üst Kuruluşu OSBÜK
1. Ali Beke Altun
2. Ramazan Yalçıner
3. Mustafa Akın
4. Fatih Kerim Ölmez
5. Ali Bilgiç

Yedek Üye Adayları

1. Mehmet Zafer Kortak
2. Muhammet Uysal
3. Hikmet Düzenli
4. Mehmet Yüce
5. Yusuf Aslan

20190620_2_36989973_45456945_web.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber