Karaman Otogar Giriş Çıkışlarında Bekleyen Trafik Canavarı

Karaman Otogar Giriş Çıkışlarında Bekleyen Trafik Canavarı

Otogar giriş çıkışlarında araçların yaptığı u dönüşleri kazalara davetiye çıkarıyor

İki otomobilin karıştığı trafik kazası dün akşama doğru 100.Yıl caddesi üzerinde otogar giriş çıkışlarında yaşandı.

Ağalar Harmanı istikametine gitmekte olan 70 DS 381 plakalı kamyonet tipi araç ile otogar çıkışı geçişinde u dönüşü yapmak isteyen 70 ET 950 plakalı otomobil çarpıştı.

Çarpmanın etkisiyle araçta bulunanlardan 3 kişi yaralandı. Yaralılar 112 ekipleri tarafından hastaneye götürülürken durumlarının ağır olmadığı bilgisi alındı.

 Kaza sonrası kısa süreli trafik yoğunluğu yaşanırken kaza yerine gelen çekicinin araçları çekmesiyle trafik normal seyrine döndü.

Kaza sonrası bir firma yetkilisi tepkisini “Bir türlü önlem alınamayan karaman otogar çıkışı yetkililere başvurmamıza rağmen kazaların önüne geçilmiyor yetkililerin bu kavşağa acilen bir çözüm bulmasını istiyoruz” diyerek dile getirdi.

 

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber