Karaman Özel Eğitim Anaokulundan Vali Meral’e Ziyaret

Karaman Özel Eğitim Anaokulundan Vali Meral’e Ziyaret

Vali Fahri Meral, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle İl Milli Eğitim Müdür Vekili Abdurrahman Kurt ve Özel Eğitim Anaokulu Müdürü Nursel Koka ile beraberindeki heyeti kabul etti.

03 Aralık 2018 Pazartesi günü Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette Özel Eğitim Anaokulunda eğitim gören çocuklar Vali Meral’e günün anısına çiçek takdim etti. İl Milli Eğitim Müdür Vekili Abdurrahman Kurt ve Okul Müdürü Nursel Koka, gerçekleşen kabulden dolayı Vali Meral’e teşekkür ederek okulun çalışmaları ve çocukların devam eden eğitim durumları hakkında bilgiler verdi.
 
Dünya Engeliler Günü nedeniyle gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Meral, özel eğitim gören minik konuklarıyla yakından ilgilenerek çocukların eğitim durumları ve ihtiyaçları konusunda bilgiler aldı. Öğretmenliğin özveri isteyen bir meslek olduğunu dile getiren Vali Meral, bu anlamda çocuklarımıza yönelik verilen eğitimlerle hayata tutunmalarına katkı sağlayan öğretmenlerimize teşekkür ediyorum dedi.

Vali Meral konuşmasında, çocuklarımızın yaşam koşullarının iyileştirilmesine ve toplum içindeki sosyal gelişimlerinin sağlanarak geleceğe daha güvenle bakabilmelerine yönelik yapılacak çalışma ve projelerle ilgili Valilik olarak gereken her türlü desteği vereceklerini ifade etti.

 

Özel Eğitim Anaokulundan Vali Meral’e Ziyaret

Özel Eğitim Anaokulundan Vali Meral’e Ziyaret

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber