Karaman POMEM’de Mezuniyet Heyecanı

Karaman POMEM’de Mezuniyet Heyecanı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun polis adaylarına mesajı netti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu çeşitli temaslar ve Karaman Polis Meslek Eğitim Merkezi mezuniyet töreni için Karaman’a geldi.

Bakan Soylu yaptığı konuşmada net mesajlar verdi. Cumhuriyet tarihinin terörle mücadelede en kararlı döneminin yaşandığını söyleyen Soylu, darbe girişimi sonrası güvenlik güçlerimizin dağılmasını bekleyenlere en güzel cevabın verildiğini söyledi.

Soylu konuşmasında “ Son altı ayda 153 önemli olay engellenmiş ve 4 canlı bomba ve eylem hazırlığında 21 şüpheli yakalanmış, 22 bombalı araç ele geçirilmiştir dedi.”

Konuşmasında ülkemizin bekası için polislerin nasıl fedakarlıklar yapacağını anlatan Soylu, polis adaylarına başarılar diledi.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber