Karaman Protokolü Yılın Son Toplantısında Toplandı

Karaman Protokolü Yılın Son Toplantısında Toplandı

Karaman'da 2021 Yılının Son Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

Karaman'da yürütülen kamu yatırımlarının koordinasyonu ve izlenmesi amacı ile toplanan 2021 yılının 4. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Mehmet Alpaslan Işık başkanlığında tamamlandı.
 
12 Ekim 2021 Salı günü Piri Reis Kültür Merkezinde gerçekleştirilen toplantıda; Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık’ın yanı sıra Vali Yardımcısı İsmail Hakkı Çınarsoy, ilçe kaymakamları, ilçe ve belde belediye başkanları, yatırımcı kuruluşların bölge ve il temsilcileri ile koordinasyon kurulunun diğer üyeleride hazır bulundu.
 
Kamu yatırımlarının değerlendirildiği toplantı, yatırımcı kurum ve kuruluşlarının temsilcileri tarafından yapımı tamamlanan ve devam eden projelerle ilgili sunumların yapılması ve kurumlar arası koordinasyonu gerektirecek konuların görüşülmesinin ardından temennilerle bitti.

2021 yılında mahalli idarelerin yatımları dâhil toplam 252 adet proje üzerinde çalışıldığı belirtilen toplantıda; projelerin toplam tutarının 4 milyar 715 milyon 435 bin 888 Türk Lirası olduğu ifade edildi. 2021 yılı harcamasının 449 milyon 653 bin 390 Türk Lirası belirtilen toplantıda, projelerin fiziki gerçekleşme oranı yüzde 66 olarak gerçekleşirken 104 projenin tamamlandığı, 115 projenin ise devam ettiği anlatıldı.

dsc-9788.jpg

dsc-9784.jpg

dsc-9776.jpg

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber