Karaman Sağlık Müdürü Şahin, İş Yerlerini Bilgilendirdi

Karaman Sağlık Müdürü Şahin, İş Yerlerini Bilgilendirdi

İl Sağlık ve Halk Sağlığı müdürü Dr. Musa Şahin Karaman'daki faaliyet gösteren açılır kapanır kapalı alanlarda hizmet veren kafe ve benzeri iş yerlerine bilgilendirme ziyaretinde bulundu.

4207 sayılı Tütün Mamullerinin Zararlarının Önlenmesine Dair Kanun uygulamaları gereği işletme yetkililerini, Dr. Musa Şahin ilgili kanun uygulamaları hakkında bilgilendirdi.

Değişen kanun uygulamalarında açılır kapanır çatı ve pencere sistemi olan işletmelerde tütün ve tütün ürünlerinin hangi şartlarda kullanılabileceği ve bundan sonraki süreçte kanun uygulamalarını ihlal eden işletme sahiplerine kanunda belirtilen idari yaptırım uygulanacağı belirtildi.
 

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber