Karaman Sağlık Yatırımlarından Payını Artırarak Alacak

Karaman Sağlık Yatırımlarından Payını Artırarak Alacak

AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker Ayrancı Entegre Hastanesinde incelemelerde bulundu

AK Parti iktidarları döneminde Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın özellikle üstünde durduğu konulardan olan sağlık yatırımları ile Türkiye’de adeta sağlık devrimi yaşandı.

Ülkemizin birçok noktasından artık şehir hastaneleri ile de daha modern ve kendi alanında adeta standartları belirleyen hizmetler verilmekte.

Türkiye genelindeki bu sağlık yatırımlarından Karaman’da nasibini almaya AK Parti ile devam ediyor.

Ayrancı’da yapımı devam eden Ayrancı Entegre Devlet Hastanesi bu yatırımlardan sadece biri.

basliksiz-1-238.jpg

Yakın zamanda tamamlanarak hizmete açılması planlanan hastane çalışmalarını hafta sonunda Ayrancı’da ziyaretlerde bulunan AK Parti İl Başkanı Mehmet Er ve AK Parti Karaman Milletvekili ve Adayı Dr. Recep Şeker yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Hastanenin tamamlanması ile sunulacak entegre sağlık hizmetleri ile ilçede sağlık hizmetlerinde önemli bir adım daha atılacak.

 

 

 

 

 

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber