Karaman Sahipsiz

Karaman Sahipsiz

Saadet Partisi Karaman Belediye Başkan adayı Şaban Şahin, Karaman Madeni Tornacılar, Kaynakçılar Odası Başkanı Cemal Özbay’ı ziyaret etti.

Karaman Belediye Başkan adayı Şaban Şahin, Karaman Madeni Tornacılar, Kaynakçılar Odası Başkanı Cemal Özbay’ı ziyaret etti.

Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Tornacılar Odası Başkanı Cemal Özbay seçim çalışmalarında Karaman Belediye Başkan Adayı Şaban Şahin’e başarılar diledi.

Yoğun tempoda seçim çalışması yaptıklarını ifade eden Şahin, “Bizim Belediyeyi yönetim anlayışımızın temeli katılımcı, şeffaf ve liyakate dayanan bir perspektif oluşturmaktır. Bu açıdan katılımcılığı sağlamak için siz oda başkanlarımızın görüşlerini önemsiyor ve değerli buluyoruz.” dedi.

Karaman’ın tanıtım konusunda eksiklerinin olduğunu yakinen müşahede ettiklerini söyleyen Tornacılar Odası Başkanı Cemal Özbay, “Karaman dışında bulunan yetkili bir arkadaşımız Karaman’la ilgili bir işimizde telefonda Konya Karaman diyor. Karaman’ımızı bu şekilde tarif ediyor. Bu kişiye hatırlattık ‘Karaman 1989 yılından beri il.’ bu da gösteriyor ki bir tanıtım eksikliği var. Karaman’a dışarıdan gelen ziyaretçilerin ya da misafirlerin alabileceği tanıtıcı bir hediye yok. Sadece fotoğraf çektirip gidiyorlar. Hangi Başkan adayı seçilirse bu konuya el atmalıdır.” dedi.

Saadet Partisi Karaman Belediye Başkan Adayı Şaban Şahin, “Maalesef Karaman sahipsiz, Belediye sahipsiz. Karaman’a sahiplenilmesi gerekiyor. Bütün bunları Karaman’ı bilen, Karaman’ın derdiyle dertlenenler yapar. Bu işler dertlilerin işi, dert edinmeyenlerin işi değil. Tanıtım noktasında Karaman Tanıtım vakfı kuruluşun son aşamasında sekteye uğradı. Bu işler bu vakfa sahiplenmekle olur. Türk dil bayramını en etkin şekilde değerlendirmekle olur. Biz Karaman’ın tanıtımının her aşamasında yer alacağız. Sorunları katılımcılıkla herkesin görüşlerini alarak çözeceğiz. Yani şehir yönetmede her katmanın katılımcığını sağlayarak istişare ile şehrimizi hep birlikte geleceğe taşıyacağız.

İstişarelerimizi liyakat esasına göre Üniversitemiz ve buralardan değerli hocalarımız, siz değerli oda başkanlarımız, Sivil Toplum Kuruluşları, Muhtarların katılımlarıyla yapacağız. gerçek manada samimiyetle çalışılırsa ve dert edinilirse çözüm bulunulacağına inanıyoruz.

Karaman’ın sorunlarının sebebini sahipsizlik olarak görüyoruz. Bunu da ancak dert edinenler çözer.” dedi.

thumbnail_whatsapp-image-2019-03-04-at-22.08.35(2).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber