Karaman Sanayi Köprülü Kavşağının Temeli Atıldı

Karaman Sanayi Köprülü Kavşağının Temeli Atıldı

Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan: “Gidiş ve Gelişli Olmak Üzere Dört Şeritli Yapılan Köprülü Kavşak Bu Yıl Sonu Hizmete Açılacak”

Karaman’da sanayi yolu üzerine yapılacak olan köprülü kavşağın temeli düzenlenen törenle atıldı.  

Temel atma törenine; Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, AK Parti Karaman İl Başkanı Nazmi Ünlü, İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngörer, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri ile Birim Amirleri ve davetliler katıldı. Yapılan dua ve kesilen kurbanın ardından Karaman’ın yedinci köprülü kavşağı olacak olan kavşağın temeli atıldı. 

Temel atma töreninin ardından yapılacak olan köprülü kavşak hakkında bilgi veren Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan: "Bu noktada uygulayacak olduğumuz köprülü kavşak projemiz, gidiş ve gelişli olmak üzere dört şeritli olacak. Köprülü kavşak sayesinde çevredeki aydınlatma sistemini de yenileyerek peyzaj düzenlenmesi yapacağız. Kavşağı bu yılın Kasım veya Aralık ayında ulaşıma açmayı hedefliyoruz. Köprülük kavşağın tamamlanmasının ardından bu güzergâhta trafik ulaşımı ciddi anlamda rahatlamış olacak. Karaman Devlet Hastanesi ile Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesine giden bu yoldan yaklaşık olarak günde 30-35 bin aracın seyrettiği tespit edildi. O yüzden de buraya köprülü kavşak yapılmasına karar verildi. Yapılan bu köprülü kavşakla birlikte Karaman, yedinci köprülü kavşağına kavuşmuş olacak” dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber