Karaman Şehit Ateşiyle Bir Kez Daha Sarsıldı

Karaman Şehit Ateşiyle Bir Kez Daha Sarsıldı

Karaman'ınn evlatlarından biri daha şehadete yürüdü

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye'nin Afrinde yürütülen 'Zeytin Dalı Harekatı'nda teröristlerin roketatarlı saldırısı sonucu Uzman Çavuş Şükrü Ünlü (30) şehit oldu.

Ünlü ’nün memleketi Karaman'ın Ermenek ilçesinde bulunan baba evine acı haber ulaştırıldı.

Bekar olan şehit Ünlü'nün cenazesinin bugün ikindi namazının ardından düzenlenecek törenin ardından defnedilmesi bekleniyor.

Siirt 3'üncü Komando Tugayında görevli 8 yıllık Uzman Çavuş Şükrü Ünlü, geçici görevle gitti Zeytin Dalı Harekatı'nın yürütüldüğü Suriye'nin Afrin kentinde dün şehit oldu.

Teröristlerin roketatarlı saldırısında şehit olan Uzman Çavuş Ünlü'nün acı haberini, Mersin'in Anamur ilçesinde oturan ve bahçıvanlık yapan babası Osman Ünlü ve Gülseren Ünlü'ye askeri yetkililer verdi.

Acı haberin ardından ailesi memleketleri Karaman'ın Ermenek ilçesine bağlı Kazancı Beldesi'ndeki evlerine döndü. Türk bayraklarının asıldığı ev, taziyeye gelen komşuları ve yakınlarıyla dolup taştı.

Şehidimizin cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Ermenek Kazancı'da kılınacak cenaze namazı sonrası Çatalbadem köy mezarlığına defnedilecektir.

 

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber