Karaman Seyircisi Pijamalı Adamları Sevdi

Karaman Seyircisi Pijamalı Adamları Sevdi

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) ev sahipliğinde AS Organizasyon tarafından ikincisi düzenlenen Tiyatro Günleri'nde Pijamalı Adamlar sahne aldı.

Nizam Tavukçuluk ve Özdoğru Mühendislik sponsorluğunda gerçekleştirilen tiyatro etkinliği öncesinde bir konuşma yapan Karamanlı Gazeteci Yazar Hasan Özünal, "Bu hava muhalefetine ve zor şartlara rağmen salonda gördüğümüz manzara mutluluk verici. Sanata gösterdiğiniz saygıdan dolayı sizlerin önünde eğiliyorum. Bu gecenin sizler gibi bir başka kahramanları da burada sahneye çıkacak olan tiyatrocu kardeşlerimiz. Bir bardak suyu bahane edip, otel odasını beğenmeyip turnesini, konserini iptal eden ve adına star denilen insanları gördük biz bu memlekette. Ama bu kardeşlerimiz, sanatlarına ve sizlere olan saygılarından dolayı şu zor şartları göze alıp yüzlerce kilometreden geldiler. Kendilerine huzurlarınızda Karaman adına teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu. Özünal, Karaman kültürüne verdikleri desteklerden dolayı da AS Organizasyon'a, Nizam Tavukçuluk ve Özdoğru Mühendislik'e, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına, Sinema ve Tiyatro Topluluğuna teşekkür etti.

KMÜ 15 Temmuz Konferans Salonunda sahne alan Pijamalı Adamlar, Karaman seyircisini büyüledi. Necmi Yapıcı'nın yazıp yönettiği ve kendisiyle birlikte usta oyuncular Ceyhun Fersoy, Erdem Baş, Cem Aksakal, Murat Ergür, Faruk Sofuoğlu ve Ufuk Yapıcı'nın rol aldığı müzikli oyunda toplumsal hayatımızda kanıksadığımız tuhaflıklar ile görmezden geldiğimiz doğrular mizahi bir dille seyirciye aktarıldı.

Oyun sonunda Pijamalı Adamlar ekibi adına söz alan  Faruk Sofuoğlu, kendilerinin zaman zaman çok az seyircili salonlarda da sahne aldıklarını belirterek bu zor hava koşullarında salonu dolduran Karaman seyircisine ve kendilerini sanatseverlerle buluşturan organizasyon ekibine teşekkür etti.

Tiyatro gösterisi, plaket takdiminin ardından sona erdi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber