Karaman Siyasetçileri Sadece Seçim Zamanı Görmemeli

Karaman Siyasetçileri Sadece Seçim Zamanı Görmemeli

Büyük Birlik Partisi Karaman Belediye Başkan Adayı Mesut Soyfidan İmaret esnafını ziyaret etti.

Büyük Birlik Partisi Karaman Belediye Başkan Adayı Mesut Soyfidan, Belediye Meclis Üyesi Adayları Süleyman Ülküsever, Süleyman Diler ve parti yönetimiyle birlikte İmaret esnafını ziyaret etti.

Çalışmaları hakkında bilgi veren Soyfidan, “Bugün İmaret esnafımızı belediye meclis üyesi adayları ve parti yönetimimizle birlikte ziyaret ettik. Esnafımız biliyor, sadece seçim zamanı gelip selam verenlerden değiliz. Bu yüzden esnafımız sağ olsun bizleri muhabbet ve samimiyetle karşıladı. Bizde onlara esnafımızın ekonomik durumunu iyileştirmek için ilimize getirilecek yatırımlar başta olmak üzere esnafımız ile birlikte yapacağımız iş birliklerinden bahsettik. Ayrıca esnafımızdan tabela vergisi de almayacağız. Şehrimizin turizmini, kalkınma stratejisini, döner sermayesini, trafik akışını, ferah ve güvenli ortamlarını, sosyal ve kültürel faaliyetlerini artıracağımızın sözünü verdik. Karar pek kıymetli halkımızındır” dedi.

soyfidan-karaman.jpg

soyfidan-karaman2.jpg

soyfidan-karaman3.jpg

soyfidan-karaman5.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber