Karaman Siyasetinde Yürek Isıtan Çorba

Karaman Siyasetinde Yürek Isıtan Çorba

Karaman da belediye başkan adayları arabası gecesinde bir masada buluştular.

Karaman Elektrik, Elektronik ve Sıhhi Tesisatçılar Odası'nın düzenlemiş olduğu Arabaşı Gecesine, Siyasi Partilerden Belediye Başkan adayları ve İl Başkanları aynı masada bir araya gelerek yine örnek bir birlikteliğe imza attılar.

Düzenlenen geceye AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti ve Saadet Partisi Belediye Başkan Adayları ile İl Başkanlarının aynı masada buluşmaları Karaman’daki Hoşgörü,sevginin ve birlikteliğinin örnek olacak şekilde devam ettiğinin göstergesi oldu.

Saadet Partisi Belediye başkan adayı Savaş Kalaycı programın ardından şu sözlere değindi;

'Karaman Sanayisinin önemli odalarından olan Karaman Elektronik-Elektrik ve Sıhhi Tesisatçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığının düzenlemiş olduğu Arabaşı Gecesine katıldık. Değerli Oda Başkanımıza, Yönetim Kuruluna ve Oda Üyerine göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür eder, Şükranlarımı sunarım.'dedi.

Ak Parti Belediye Başkan Adayı Mahmut Sami Şahin ise;

'İlimiz Mevlana'nın, Yunus'un ilidir. Dilimiz sevgi, dilimiz hoşgörü dilidir. Gayemiz Yaratan'dan ötürü yaratılanı sevmek, gönüller inşa etmektir. Hoşgörü ve sevgi şehri Karaman'ımızın siyasi parti adayları ile aynı masada birlikte olduk.'diye konuştu.

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Zühtü Bahadır Bayraç;

"Harbe değil seçime gider gibi yarışmak,şehrimiz için en büyük projedir." sözlerine değindi.

Parti adayları fotoğraflarını sosyal medya hesaplarında paylaşırken söyledikleri sözler vatandaşlardan büyük takdir aldı.Yapılan yorumlarda“ Özlenen tablo tebrik ediyorum" ve“Ülkemizin belkide en önemli problemi bu tür resimlerin olmayışı tebrikler” yorumları dikkat çekti.

Karaman Siyasetinde Yürek Isıtan Çorba

Karaman Siyasetinde Yürek Isıtan Çorba

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber