Karaman SMMMO Başkanı Murat Şimşek'in Ramazan Bayramı Mesajı

Karaman SMMMO Başkanı Murat Şimşek'in Ramazan Bayramı Mesajı

Karaman Mali Müşavirler Odası Başkanı Murat Şimşek, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

Ramazan Bayramı Kutlama Mesajında şu ifadelere yer verildi.

“Hoşgörü, bereket, affetme ve sabır ayı olan Ramazan ayının ardından, Ramazan Bayram’ını idrak ediyoruz. Karşılıklı saygı ve sevgiyi yücelten bayramlar, dargınlık ve kırgınlıkların bir yana bırakılarak güzelliklerin paylaşıldığı, sevgi ve saygının arttığı, insanların birbirlerine yakınlaştığı bir ortama vesile olmasını temenni ediyorum. 

Ülkemizi ve dünyamızı etkisi altına alan pandemi nedeniyle bu bayram coşkusunu sevdiklerimize sarılarak değil, evlerimizde yakınlarımızdan uzakta yaşayacağız. 
Sıkıntı ve sorunların yoğun olduğu bu günlerde kutladığımız bayramımızın, sevginin, saygının yinelendiği, gelecek umutlarının yeşerdiği günlerimizin habercisi olmasını arzu ediyoruz. 

Salgının bir an önce son bulmasını, normal hayatımıza dönerek sevdiklerimizle bir araya gelmemizi temenni ediyor, Ramazan Bayramının ulusumuza, ülkemize, dünyamıza ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum.” 

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber