Karaman SMMMO Başkanı Umut Aydın 15 Temmuz Mesajı

Karaman SMMMO Başkanı Umut Aydın 15 Temmuz Mesajı

15 Temmuz 2016 tarihinde meydana gelen hain darbe girişiminde milletimiz, vatanımızın bölünmez bütünlüğünü canı pahasına birlik ve beraberlik ruhu içerisinde mücadele ederek bütün dünyaya göstermiştir.

Ülkemizin geleceğini hainlerin karanlık emellerinden kurtaran, darbe girişimine dur diyen Şehidlerimize ve Gazilerimize vefa borcumuzu birlik ve beraberliğimizi pekiştirerek göstermeliyiz.

 15 Temmuz darbe girişiminin unutulmasına, unutturulmasına ve bu ihanetin ve bu ihanetin üzerinin örtülmemesi adına Demokrasi ve Milli Birlik Günü olarak her 15 Temmuz’da kahraman vatan evlatlarını yâd edip milletçe birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeliyiz.

 Ülkemizin gelecek yarınları için canını feda eden şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize acil şifalar diliyoruz.

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber