Karaman SMMMO’da Yine Dostluk Kazandı

Karaman SMMMO’da Yine Dostluk Kazandı

Geçtiğimiz dönem seçimlerinde yaşanan durum kendini tekrar etti. Dönemsel başkanlıklar yaşanmıştı.

Karaman Serbet Muhasebeciler ve Mali Müşavirler (Karaman SMMMO) 23.Olağan (Seçimli) Genel Kurulu, hafta sonunda oda binasında Şevki Karcı Seminer Salonunda yapıldı.

Karaman Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler (SMMMO) Seçimleri geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilirken, 5 kişilik Yönetim için yine hiçbir başkan adayı çoğunluk sağlayamadı.

3 Grup ve 1 Bağımsız aday seçime katıldı. Yapılan oylamada; 

Umut Aydın Grubu: 69 
Arif Toktaş Grubu: 36 
Murat Şimşek – Bağımsız: 35 
Halim Dönmez Grubu: 32 oy almışlardır. 

Bu sonuçlara göre en çok oyu alan değil, nispi temsil esasına göre oyların bölünmesiyle birlikte 5 kişilik yönetim kurulunda Umut Aydın 2 kişi,  Arif Toktaş 1 kişi, Murat Şimşek 1 kişi ve Halim Dönmez 1 kişi olarak temsil edilecektir. 
Yönetim Kurulunun oluşması için en az 3 yönetim kurulu üyesinin bir araya gelmesi ve aralarında görev bölümü yapmaları gerekmektedir.

Yönetim Kurulunun kimler ve hangi görevleri üslenecekleri ilerleyen zamanlarda kendi aralarındaki anlaşmaya göre şekillenecek. 

Yönetim Kurulu Üyeleri İsimleri: Umut Aydın, Ramazan Yalçın, Arif Toktaş, Murat Şimşek ve  Halim Dönmez 
 

Karaman SMMMO Yeni Dönem Yönetimi Belli Oldu

Karaman SMMMO Yeni Dönem Yönetimi Belli Oldu

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber